You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Speditør i Wrist Marine Logistics - Nørresundby (in Danish)

Speditør i Wrist Marine Logistics

Har du en passion for kundepleje og spedition? Ønsker du at tage ansvar for dine egne kunder hos verdens førende leverandører inden for skibs- og offshore industrien? Besidder du solid ekspertise inden for luft- eller søfragt? Og brænder du for at bidrage til udviklingen af nye og eksisterende muligheder inden for den globale marineindustri? Så er det dig, vi leder efter.

Har du en passion for kundepleje og spedition? Ønsker du at tage ansvar for dine egne kunder hos verdens førende leverandører inden for skibs- og offshore industrien? Besidder du solid ekspertise inden for luft- eller søfragt? Og brænder du for at bidrage til udviklingen af nye og eksisterende muligheder inden for den globale marineindustri? Så er det dig, vi leder efter.

Bliv en del af vores team i Nørresundby
Med reference til Elizabeth Laustsen bliver du en del af Wrist Marine Logistics (WML), et mindre sammentømret team, hvor vi arbejder med kundernes transportbehov – hvilket ofte er luftfragt. Du vil få base på vores hovedkontor i Nørresundby. Hos WML arbejder vi fokuseret og målrettet og bidrager til godt humør og et godt miljø, så arbejdsglæden er i top. Vi vil være de bedste til det vi arbejder med – og alt, hvad vi gør, er ud fra vores værdier: ”Winning Attitude, Customer Orientation og Getting it Done”.

Account Manager med fokus på fragt
I jobbet som Account Manager vil du være ansvarlig for at pleje dine egne kunder, hvor hovedfokus er at håndtere uforudsete udfordringer, der opstår pludseligt. Service er nøgleordet i vores arbejde med vores kunder. Din primære opgave vil være at forbedre transportplanlægningen gennem samarbejde med kolleger på tværs af landegrænser og funktioner, samtidig med at du arrangerer transport for dine kunder globalt. Transportbehovene ændrer sig i et hastigt tempo, og det kræver agilitet og omhyggelig planlægning.

Mere specifikt vil dine ansvarsområder være:

 • Alle transportforsendelser for en eller flere kunder – hvor du er i direkte og daglig kontakt
 • Luftfragt, Kurer, Sø, landevejstransport – alt det, vores kunder har brug for
 • Løbende kontakt til leverandører
 • Identificere og håndtere potentielle risici i forbindelse med forsendelser
 • Gode engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt
 • Ad hoc-opgaver

Din personlighed er vigtig for os
Du er engageret, troværdig og skarp inden for spedition/Shipping. Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og arbejder effektivt både selvstændigt og i samspil med dine kollegaer. Du brænder for kundeservice og at sætte kunden i fokus.

Kvalifikationer og krav:
Du har en speditør/shipping uddannelse inden for luftfragt eller søfragt og gerne minimum 3 års erfaring på arbejdsmarkedet. Derudover forventer vi, at du er:

 • God til at samarbejde,
 • Ansvarsbevidst
 • God til at planlægge
 • Selvkørende
 • Positiv ogbidrager til arbejdsmiljøet
 • Omstillingsparat og fleksibel
 • Villig til at indgå i en vagtordning, hver 6 uge, hvor der skal påregnes weekendarbejde (dog fra Hjemmekontor)

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder fleksible arbejdstimer, godt kollegaskab og andre arbejdsgoder såsom en god medarbejderkantine, fitness, take away, frugtordning samt fællesaktiviteter som DHL-stafet, padel, badminton og brætspilsarrangementer. Wrist er sponsor for diverse sportsklubber og tilbyder derfor også et begrænset antal billetter til hjemmekampe for hhv. Aalborg Håndbold og AaB.

Vil du være en del af Wrist?
Send dit CV og din ansøgning, markeret ’Speditør til Wrist Marine Logistics’, til job@wrist.com senest d. 30 april 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Elizabeth Laustsen, Manager på ella@wrist.com eller tlf. +45 3163 1131

Tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Vi glæder os til at få dig med i teamet!


Om Wrist

Wrist er verdens førende skibs- og offshore leverandør af forsyninger og teknisk udstyr med en markedsandel på ca. 12 % – og er samtidig den eneste leverandør i branchen med et globalt netværk af forsyninger. Wrist tilbyder også håndtering af rederigods og reservedelslogistik, som leveres sammen med forsyninger og teknisk udstyr i én samlet levering direkte til skibene. Med lanceringen af den digitale markedsplads, Source2Sea, går Wrist forrest i den digitale omstilling af den maritime forsyningsindustri. Takket være globale onlineindkøb og onlinelogistik har kunderne adgang til gennemsigtige data og automatisering døgnet rundt. Wrist arbejder løbende på at reducere sit klimaaftryk og imødekommer samtidig proaktivt kundernes stigende efterspørgsel efter ansvarlige løsninger og services. I mere end 30 større havne verden over sætter 1.800 Wrist-medarbejdere en ære i at gøre det nemt for kunderne at bestille og modtage skibsforsyninger og serviceydelser.