You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Sales Trainee – Nørresundby, Denmark (in Danish)

Job at Wrist

Sales Trainee – Nørresundby, Denmark

Er du en energisk og engageret person, der ønsker at starte en karriere inden for salg? Brænder du for kundepleje, samtidig med at du trives med at levere konkurrencedygtige salgstilbud? Så har du nu muligheden for at blive Sales Trainee hos verdens førende maritime leverandør af proviant og udstyr.

En del af et stærkt team
Vi søger en person, som er ivrig efter at kickstarte sin karriere inden for salg og kan arbejde selvstændigt såvel som i et team. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du har et oprigtigt ønske om at udvikle dig og lære nyt samtidig med, at du trives med at få sat mål og er ansvarlig for at nå dine salgsbudgetter. Som Sales Trainee bliver du en del af vores stærke salgsteam med reference til Sales Manager, Jesper Johannesen. Din daglige arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Nørresundby.

Salgstrainee med fokus på kunderelationer
I denne stilling vil du få tildelt en række forskellige opgaver, alle med fokus på salg og med særlig opmærksomhed på at nå salgsbudgetter og udviklingsmål. Dit primære ansvarsområde vil være at pleje kunderelationer, herunder besøge skibe med det formål at sikre, at leverancer til skibene gennemføres effektivt og tilfredsstillende. Derudover vil du have fokus på at skabe yderligere salg og håndtere generelle efterspørgsler fra vores kunder.

Mere specifikt vil dine primære ansvarsområder være at:

  • Pleje relationer med nuværende kunder gennem en blanding af skibsbesøg, opfølgende kommunikation og arrangementer, så Wrist forbliver deres foretrukne leverandør
  • Give konkurrencedygtige salgstilbud for at sikre maksimal fordel for kunden og virksomheden.
  • Være den primære kontakt til kundebasen og sikre passende koordinering for at sikre smidig drift ved destinationen
  • Eksekvere ordrefuldførelse rettidigt i samarbejde med andre funktionelle teams
  • Holde kunder opdateret om ordrestatus samt andre relevante oplysninger for et sundt kundeforhold

Kvalifikationer og krav:
Dette er en toårig traineestilling, og derfor forventer vi ikke, at du har meget erfaring. Ved succesfuld gennemførelse af traineeforløbet vil du modtage et diplom, og der kan være mulighed for ansættelse efterfølgende. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din gymnasiale uddannelse (HHX, STX, HTX, HF osv.) og har lyst til at prøve kræfter med arbejdsmarkedet og kickstarte din karriere inden for salg.

Derudover forventer vi: 

  • Du taler og skriver godt på både dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du også behersker det tyske sprog, dog ikke et krav.
  • Du er interesseret i at arbejde i en global organisation, hvor du har kolleger over hele verden, og hvor vi arbejder sammen for at sikre, at vores leverancer bliver leveret til tiden
  • Du har en positiv indstilling til dine opgaver og er klar til at lære nyt
  • Har kørekort til personbil
  • Du er nysgerrig og ønsker at påtage dig ansvar tidligt i din karriere

Din personlighed er vigtig for os
Det er essentielt, at du er engageret, troværdig og har lyst til at lære håndværket bag salgsfaget. Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og arbejder effektivt både selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Du brænder for at løse udfordringer og er tilmed god til at udarbejde løsningsforslag i tilspidsede situationer.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder fleksible arbejdstimer, godt kollegaskab og andre arbejdsgoder såsom en god medarbejderkantine, fitness, take away, frugtordning samt fællesaktiviteter som DHL-stafet, padel, badminton og brætspilsarrangementer. Wrist er sponsor for diverse sportsklubber og tilbyder derfor også et begrænset antal billetter til hjemmekampe for hhv. Aalborg Håndbold og AaB.

Vil du være en del af Wrist?
Send dit CV og din ansøgning, markeret ’Sales Trainee’, til job@wrist.com senest d. 28/6 Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Johannesen, Sales Manager at jhj@wrist.com eller på telefonnr. +45 20 41 08 25.

Tiltrædelse sker: 1. september

Vi glæder os til at få dig med i teamet!


Om Wrist

Wrist er verdens førende skibs- og offshore leverandør af forsyninger og teknisk udstyr med en markedsandel på ca. 12 % – og er samtidig den eneste leverandør i branchen med et globalt netværk af forsyninger. Wrist tilbyder også håndtering af rederigods og reservedelslogistik, som leveres sammen med forsyninger og teknisk udstyr i én samlet levering direkte til skibene. Med lanceringen af den digitale markedsplads, Source2Sea, går Wrist forrest i den digitale omstilling af den maritime forsyningsindustri. Takket være globale onlineindkøb og onlinelogistik har kunderne adgang til gennemsigtige data og automatisering døgnet rundt. Wrist arbejder løbende på at reducere sit klimaaftryk og imødekommer samtidig proaktivt kundernes stigende efterspørgsel efter ansvarlige løsninger og services. I mere end 30 større havne verden over sætter 1.800 Wrist-medarbejdere en ære i at gøre det nemt for kunderne at bestille og modtage skibsforsyninger og serviceydelser.