You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Data Governance Analyst - Nørresundby (in Danish)

Job at Wrist

Data Governance Analyst til data drevet forretningsudvikling hos Wrist

Brænder du for at optimere en forretning gennem data? Er du ambitiøs og passioneret omkring at skabe solide master data, der effektivt understøtter forretningen og skaber bedre performance samt nye forretningsmuligheder? Vi søger en kollega med stærke analytiske evner, som er klar til at udfordre forretningsprocesserne på alle niveauer med fokus på datakvalitet, governance og optimering af processer. Vi ønsker at gøre vores globale forretning endnu mere datadrevet, og vi leder efter en person, der kan være med til at gøre en markant forskel gennem anvendelsen af datadrevne strategier.

Bliv en del af et ambitiøst team i Nørresundby
Med reference til Business Analysis Director, Birthe Boysen, bliver du en del af et ambitiøst datateam hos Wrist. Dit arbejdssted vil være på vores hovedkontor i Nørresundby. Vi er en global virksomhed med kontorer i 17 lande over hele verden, hvilket betyder, at du vil have en international kontaktflade på tværs af alle vores kontorer og funktioner.

Indflydelse, spændende innovativt arbejdsmiljø og en datadrevet agenda
Vi søger en Data Governance Analyst til at styrke vores datateam. Den ideelle kandidat er passioneret omkring data og besidder en betydelig interesse indenfor dataanalyse, data governance-principper og -praksis. Din rolle vil indebære ansvar for at udvikle og implementere frameworket, politikkerne og procedurerne/master data-processer, der sikrer, at vores data er af høj kvalitet, pålidelighed og overholder gældende standarder og lovgivning.

Vi forventer, at du i jobbet aktivt anvender din skarpe analytiske sans, proces- og datainteresse samt formidlingsevner til at guide forretningen til at tænke struktureret omkring data og handle kvalitetsorienteret i forhold til master data. I samarbejde med Master Data- & BI-teamet udnytter du dine analytiske formidlingsevner til at skabe overblik over datakvalitet i dashboards, som du også benytter til at etablere governance-regler og processer via workflows inden for Master Data samt rapportering i BI-regi. Derudover har du interesse i master datasystemer og nyder at arbejde med processerne i systemerne, herunder at udfordre udviklernes implementering af disse processer.

Opgavemæssigt kan du forvente en god kombination af at deltage i større udviklingstiltag og håndtere ad hoc-prægede opgaver i hverdagen. Du trives med at være med i processen fra start til slut, hvilket indebærer at forme ideer til analyser, dybdegående undersøgelser og udfordre forretningen på, hvordan vi bedst udnytter data og former det for at skabe den ønskede adfærd i en digital forretningsmodel.

Mere specifikt vil dine ansvarsområder være:

 • Aktivt deltage i udviklingen af vores master data systems understøttelse af processerne samt påvirke procesudviklingen til at understøtte en datadrevet forretningsmodel med de rette master data
 • Være med til at udvikle og implementere data governance-framework, politikker og procedurer.
 • Definere og vedligeholde datakvalitetsstandarder og KPI’er.
 • Overvåge relevante KPI’ere og dashboards, som du selv udvikler evt. i samarbejde med BI teamet. Du holder dermed styr på KPI’ernes udvikling og forankring i organisationen inklusive den nødvendige rapportering vedrørende datakvalitet mm.
 • Samarbejde med tværfaglige teams for at forbedre datakvaliteten og -sikkerhed.
 • Identificere og afhjælpe datastyringsproblemer og udføre løbende evalueringer af datasystemer og -processer.
 • Aktivt deltage i etablering af nye master data domæner som f.eks. kunde eller leverandørdomæne.
 • Samarbejde med udviklere for at skabe de rette datamodeller og workflows til at understøtte master data processerne

Din personlighed er vigtig for os
Du er som person nysgerrig på forretning, processer og data, samt ikke mindst på de nye tekniske muligheder for at få data til at gøre en forretningsmæssig forskel. Du besidder et personligt højt drive, har en stærk teamånd, men trives også med at arbejde selvstændigt med opgaverne. Uanset om du er i dialog med en direktør, en sælger eller en fra finans, betyder det ikke noget for dig – du vil bare gerne gøre en forskel. Du er positivt indstillet og nyder at være en del af et team, hvor alle bidrager til at få teamet til at performe bedst muligt.

Kvalifikationer og krav:
Vi forestiller os, at du har en bachelor- eller kandidatgrad inden for dataprocesser, informationsstyring eller relaterede områder. Erfaring som dataanalytiker inden for data governance, data procesudvikling eller relaterede områder er en fordel.

Derudover forventer vi, at du:

 • Dybdegående forståelse af data som forretningsaktiv, processer og/eller data governance-principper, -rammearbejde og -praksis.
 • Du er en god sparringspartner for forretningen og opleves som proaktiv i dialogen
 • Du har et stærkt personligt drive og et positivt mindset
 • Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner.
 • Du har gode formidlingsevner og kan formidle komplekse problemstillinger til en bred skare af interessenter på tværs af forretningsenheder
 • Du har gode procesanalytiske egenskaber og interesserer dig for detaljerne i både processer og data
 • Erfaring med datamodellering, metadataadministration og datakvalitetsstyring.
 • Evne til at arbejde selvstændigt og i teams i et dynamisk miljø.
 • Du har indsigt i analytiske værktøjer som f.eks. PowerBI, SQL, Python eller lignende.
 • Har du erfaring med at arbejde med Master Data området er det en fordel
 • Har du kendskab til master data systemer som Stibo STEP eller lignende er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder fleksible arbejdstimer, godt kollegaskab og andre arbejdsgoder såsom en god medarbejderkantine, fitness, take away, frugtordning samt fællesaktiviteter som DHL-stafet, padel, badminton og brætspilsarrangementer. Wrist er sponsor for diverse sportsklubber og tilbyder derfor også et begrænset antal billetter til hjemmekampe for hhv. Aalborg Håndbold og AaB.

Vil du være en del af Wrist?
Skynd dig at sende dit CV og din ansøgning, markeret ’Data Governance Analyst’, til job@wrist.com senest den 30. april 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte til Business Analysis Director Birthe Boysen på tlf.: +45 99 31 96 31 eller e-mail bibo@wrist.com. Vi holder samtaler løbende.

Tiltrædelse sker: hurtigst muligt

Vi glæder os til at få dig med i teamet!


Om Wrist

Wrist er verdens førende skibs- og offshore leverandør af forsyninger og teknisk udstyr med en markedsandel på ca. 12 % – og er samtidig den eneste leverandør i branchen med et globalt netværk af forsyninger. Wrist tilbyder også håndtering af rederigods og reservedelslogistik, som leveres sammen med forsyninger og teknisk udstyr i én samlet levering direkte til skibene. Med lanceringen af den digitale markedsplads, Source2Sea, går Wrist forrest i den digitale omstilling af den maritime forsyningsindustri. Takket være globale onlineindkøb og onlinelogistik har kunderne adgang til gennemsigtige data og automatisering døgnet rundt. Wrist arbejder løbende på at reducere sit klimaaftryk og imødekommer samtidig proaktivt kundernes stigende efterspørgsel efter ansvarlige løsninger og services. I mere end 30 større havne verden over sætter 1.800 Wrist-medarbejdere en ære i at gøre det nemt for kunderne at bestille og modtage skibsforsyninger og serviceydelser.