You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Business Consultant/Teamlead - Nørresundby (in Danish)

Job at Wrist

ERP-forretningskonsulent/Teamlead - Nørresundby

Vil du stå i spidsen af et stærkt ERP-team, der strækker sig over både Danmark og Filippinerne? Og har du lyst til at arbejde i en kultur med en fælles ånd, der er helt unik?

”Du vil være med til at opbygge en ny afdeling i Manila og sætte et markant præg på en ny ERP-platform for vores virksomhed. Alt dette sker som en del af verdens største virksomhed inden for skibsproviantering,” fortæller Peter Kristian Nørgaard, Head of ERP Services.

Spil en nøglerolle i dit ERP-team

Som vores nye kollega får du ansvar for at lede et team af 6 ERP-konsulenter i Nørresundby og 4 i Filippinerne. Det er dit hovedansvar at lede og styre konsulentteamet og sikre gennemførslen af ERP-projekter og -processer. Mere specifikt vil dine ansvarsområder indebære at:

  • lede ERP-konsulenterne og fremme et samarbejdsorienteret og innovativt miljø
  • bidrage til den strategiske planlægningsproces og afstemme teammål med organisationens mål
  • yde daglig coaching til kolleger og udvikle en kultur med kontinuerlig læring
  • gennemføre regelmæssige 1:1-samtaler med konsulenter for at identificere udfordringer og muligheder for deres løbende udvikling
  • holde dig opdateret med tendenser inden for ERP og relaterede områder og bruge denne viden til at drive teamet fremad og afstemme interne processer med branchens bedste standarder.

I starten fungerer du både som spiller og træner, men over tid er det hensigten, at du bruger størstedelen af din tid i lederrollen. På den måde er du med til at sikre et velfungerende, behageligt og effektivt team, der er sammensat af de rigtige profiler.

Stå for opbygningen af et ERP-team i Manila
Udover dine daglige opgaver på kontoret i Danmark har du ansvaret for at opbygge og udvide et ERP-team i Manila, som i øjeblikket består af 4 kolleger. Dette indebærer omkring 30 rejsedage om året, primært i forbindelse med ERP-migreringsprojekter.

Du kan derfor se frem til en global vækstrejse, der understøtter virksomhedens ERP-strategi og sikrer vores fremtidige vækst.

ERP-profil med lyst til ledelse

  • Der er flere indgange til stillingen, og vi forventer ikke, at du har en specifik uddannelsesbaggrund, så længe du har omkring 3 års erfaring fra en tilsvarende rolle som ERP-konsulent.
  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med teamledelse eller personaleledelse, men ellers er det vigtigt, at du kan se dig selv i en synlig lederrolle.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Scrum og agile metoder.
  • Du behersker dansk og engelsk.

Derudover er det vigtigt, at du har lyst til at agere på tværs af landegrænser, ligesom du er i stand til at navigere i komplekse ERP-projekter.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder fleksible arbejdstimer, godt kollegaskab og andre arbejdsgoder såsom en god medarbejderkantine, fitness, take away, frugtordning samt fællesaktiviteter som DHL-stafet, padel, badminton og brætspilsarrangementer. Wrist er sponsor for diverse sportsklubber og tilbyder derfor også et begrænset antal billetter til hjemmekampe for hhv. Aalborg Håndbold og AaB.

Vil du være en del af Wrist?
Send venligst din ansøgning og CV mærket 'ERP-forretningskonsulent til job@wrist.com senest i 19. april 2024. For flere detaljer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Kristian Nørgaard, Head of ERP Services, på pkn@wrist.com eller telefonnr. +45 61 82 71 82.

Tiltrædelse sker: Hurtigst muligt 

Vi glæder os til at få dig med i teamet!


Om Wrist

Wrist er verdens førende skibs- og offshore leverandør af forsyninger og teknisk udstyr med en markedsandel på ca. 12 % – og er samtidig den eneste leverandør i branchen med et globalt netværk af forsyninger. Wrist tilbyder også håndtering af rederigods og reservedelslogistik, som leveres sammen med forsyninger og teknisk udstyr i én samlet levering direkte til skibene. Med lanceringen af den digitale markedsplads, Source2Sea, går Wrist forrest i den digitale omstilling af den maritime forsyningsindustri. Takket være globale onlineindkøb og onlinelogistik har kunderne adgang til gennemsigtige data og automatisering døgnet rundt. Wrist arbejder løbende på at reducere sit klimaaftryk og imødekommer samtidig proaktivt kundernes stigende efterspørgsel efter ansvarlige løsninger og services. I mere end 30 større havne verden over sætter 1.800 Wrist-medarbejdere en ære i at gøre det nemt for kunderne at bestille og modtage skibsforsyninger og serviceydelser.