You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Team Lead & Business Analyst - Nørresundby (in Danish)

Job at Wrist

Team Lead & Business Analyst til BI & Analytics i Wrist

Hos Wrist står vi midt i en spændende digitaliseringsrejse mod en mere datadrevet forretning. Er du en passioneret analytiker med ønsket om at tage det faglige ansvar for vores dygtige Analytics-team? Så er der netop nu en plads til dig som vores nye Team Lead & business analyst.

Du bliver en del af vores BI- & Analytics team, hvor du vil spille en central rolle og påtage dig det faglige ansvar. Din opgave vil være at facilitere, at teamet har adgang til de nødvendige værktøjer for at nå deres mål og kontinuerligt prioritere og fordele opgaverne. Derudover kan du forvente at deltage aktivt i driften på samme niveau som resten af teamet.

Bred kontaktflade med base i Nørresundby
Du vil referere til Business Analysis Director, Birthe Boysen. Dit arbejdssted vil være på vores hovedkontor i Nørresundby, og du vil have en global kontaktflade på tværs af alle vores kontorer og funktioner. Der vil være ca. 5 årlige rejsedage forbundet med jobbet.

Ledende datadrevet analytiker med storytelling færdigheder
Vi forventer, at du vil anvende din skarpe analytiske sans, din interesse for data og dine stærke formidlingsevner til at fremme en datadrevet tilgang i vores forretning. I samarbejde med resten af teamet vil du aktivt bruge dine storytelling evner til at levere analyser med afgørende indsigt og en klar fortælling om vores strategiske retning.

I jobbet vil din primære opgave være at praktisere den faglige ledelse af teamet samt fremme vores digitaliserings- og datadrevne tilgang ved aktivt at udfordre forretningen i, hvordan analyser kan og bør anvendes.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Overblik over teamets samlede udviklings- og driftsmæssige opgaver og sikre en effektiv agil udviklingsproces for teamet
 • Prioritere og fordele opgaverne for teamet, der arbejder efter agile processer
 • Sikre aftaler og løbende alignment med interne stakeholders
 • Deltage og udfordre forretningen på den bedste anvendelse af Analytics – herunder vælge de rette målepunkter for at drive den ønskede adfærd
 • Holde styr på KPI’ernes udvikling og forankring i organisationen
 • Påvirke procesudviklingen til at understøtte analytiske krav
 • Koordinering af og samarbejde med backend BI udviklere for at få de rette data med rette kvalitet ind på den analytiske platform
 • Deltage i udviklingen af dashboards baseret på storytelling (tal der tæller fremfor tal, der er produceret)
 • Sikre effektivt samarbejde med og facilitering af det globale decentrale BI Champions Netværk for at understøtte Self Service
 • Understøtte ledelsesmæssige behov for Analytics

Kvalifikationer og krav:
Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi, business intelligence, logistik eller et lignende felt. Vi forventer, at du brænder for at skabe indsigt og har konkret erfaring med at formidle denne gennem storytelling.

Derudover forventer vi:

 • Du er en god sparringspartner for forretningen og opleves som proaktiv i dialogen
 • Du har et stærkt personligt drive og et positivt mindset
 • Du har gode formidlingsevner og kan formidle komplekse analyser til en bred skare af interessenter på tværs af forretningsenheder
 • Da vi er en global koncern med et international team, skal du kunne begå dig flydende på engelsk både i skrift og tale.
 • Du har erfaring med at lede i form af teamledelse eller projektledelse eller har et ønske om at gå ledelsesvejen
 • Du har indsigt i Business Intelligence værktøjer som f.eks. PowerBI
 • Har du kendskab til SQL, Python eller lignende er det en fordel, men ikke et krav

Din personlighed er vigtig
Som person er du nysgerrig på forretningsprocesser og data samt de nyeste teknologiske muligheder for at udnytte analytics til at skabe en forretningsmæssig forskel. Du besidder et personligt højt drive og en stærk teamånd, men trives også med at arbejde selvstændigt med opgaverne. Uanset om du kommunikerer med en direktør, en sælger eller en fra finanssektoren, betyder det ikke noget for dig – du ønsker blot at gøre en forskel. Du har en positiv indstilling og trives med at være en del af et team, hvor alle bidrager til at få det til at performe bedst muligt.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder fleksible arbejdstimer, godt kollegaskab og andre arbejdsgoder såsom en god medarbejderkantine, fitness, take away, frugtordning samt fællesaktiviteter som DHL-stafet, padel, badminton og brætspilsarrangementer. Wrist er sponsor for diverse sportsklubber og tilbyder derfor også et begrænset antal billetter til hjemmekampe for hhv. Aalborg Håndbold og AaB.

Vil du være en del af Wrist?
For at ansøge om stillingen bedes du venligst benytte følgende link: Team lead for BI and Analytics - SB Recruiting. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingens er du velkommen til at kontakte Søren Boye på tlf. 20849702

Tiltrædelse sker: hurtigst muligt

Vi glæder os til at få dig med i teamet!


Om Wrist

Wrist er verdens førende skibs- og offshore leverandør af forsyninger og teknisk udstyr med en markedsandel på ca. 12 % – og er samtidig den eneste leverandør i branchen med et globalt netværk af forsyninger. Wrist tilbyder også håndtering af rederigods og reservedelslogistik, som leveres sammen med forsyninger og teknisk udstyr i én samlet levering direkte til skibene. Med lanceringen af den digitale markedsplads, Source2Sea, går Wrist forrest i den digitale omstilling af den maritime forsyningsindustri. Takket være globale onlineindkøb og onlinelogistik har kunderne adgang til gennemsigtige data og automatisering døgnet rundt. Wrist arbejder løbende på at reducere sit klimaaftryk og imødekommer samtidig proaktivt kundernes stigende efterspørgsel efter ansvarlige løsninger og services. I mere end 30 større havne verden over sætter 1.800 Wrist-medarbejdere en ære i at gøre det nemt for kunderne at bestille og modtage skibsforsyninger og serviceydelser.