You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Kategorichef - Danmark

Job at Wrist

Kategorichef - Danmark

Wrist Ship Supply A/S søger en Kategorichef til at vedligeholde og udvikle vores globale sortimenter af non-food og tekniske varer til den maritime industri.


Er du en dygtig kategorichef? Og har du evnen til at videreudvikle vores globale sortiment inden for elektriske reservedele, isenkram og værktøj? Og kunne du tænke dig at være en del af det globale kategorichefteam hos verdens største Ship Supply forretning? Så er dette din mulighed for at præge Wrist's fremtid som vores nye Kategorichef. Vi søger en ildsjæl, der kan fungere selvstændigt som Kategorichef. Her skal du udvikle dit sortiment i tæt samarbejde med interessenter fra den globale organisation, i overensstemmelse med Wrist's forretningsområder, procedurer, bæredygtighedsprincipper, mål og strategi. Du skal gerne have arbejdet som Kategorichef, Strategisk Indkøber, Produkt- og/eller Salgschef i 3-5 år og have stor indsigt i strategisk indkøb. Du har også den faglige tyngde og personlige gennemslagskraft, som det kræver at udvikle vores markedsandele via en målrettet sourcing og category management.

Med reference til vores Indkøbsdirektør, vil du blive en del af et stærkt team. Der vil blive arbejdet ud fra kontoret i Aalborg, alternativt fra Hvidovre. Der må påregnes mellem 30-40 rejsedage om året.

Primære arbejdsopgaver:                                                         

  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af kategoriplan & strategi
  • Udvikle og drive dine kategorier i henhold til kategori- og tender plan
  • Sikre stakeholder management, herunder højt informationsniveau bredt i organisationen indenfor kategoriområdet
  • Sikre at kategoriernes markedspotentiale udnyttes
  • Omsætte mål til resultatskabende aktiviteter, samt følge op på effekt af aktiviteter
  • Understøtte globalt samarbejde på tværs af alle kontinenter med de regionale teams i Singapore, Dubai, Kina, USA, Canada, Holland, Spanien og Danmark
  • Planlægge og håndtere globale leverandør forhandlinger med fokus på pris, kvalitet, tilgængelighed og logistik

Kvalifikationer og krav:

  • Vores foretrukne kandidat vil være forhandlingsvant, analytisk, stærk i skriftlig kommunikation på engelsk (koncernsprog), projektledelse og have global indkøbserfaring

Vi tilbyder:

Du kan se frem til et fagligt og udfordrende job i en global virksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Vi tilbyder et positivt, uformelt og internationalt arbejdsmiljø hvor du er omgivet af dygtige kolleger. Vi vil være de bedste til det vi arbejder med og alt hvad vi gør, er ud fra vores værdier: ”Hard Working, Customer Orientation og Winning Attitude”. Lønnen svarer til kvalifikationer og resultater.

Ansøg:

Hvis du er interesseret i jobbet, send din ansøgning sammen med dit CV, markeret ‘Kategorichef’ til job@wrist.com før d. 01-09-2020. Spørgsmål vedr. stillingen kan adresseres til Lars Bomholt på tlf.: 2035 2295 eller e-mail lbom@wrist.com. Tiltrædelse er 1 oktober 2020 eller snarest muligt.

Besøg wrist.com eller vores LinkedIn profil for mere information.

Om Wrist Ship Supply

Wrist Ship Supply er verdens førende leverandør af skibs- og offshore-forsyninger med en markedsandel på omkring 9%. Wrist tilbyder et globalt servicetilbud 24/7 inklusive håndtering af rederigods, shipping, luftfragt og andre relaterede marine services, som opfylder kravene fra både internationale organisationer og små, lokale virksomheder.

Med et global fodaftryk sætter Wrist’s medarbejdere en ære i at gøre det nemt for sine kunder at modtage deres leverancer – effektivt, til den bedst mulige pris, og uanset hvor det er i verden. Dette udtrykkes i Wrist’s mission: Expert care – making our customers’ life at sea better.

Siden 2007 har hovedaktionæren i Wrist været Altor Fund II GP Limited.