English
Chinese

You are here: Home / Join us / Job at Wrist / IT Project Manager - Nørresundby (DK)

Job at Wrist

IT Project Manager - Nørresundby (DK)

Er du tiltrukket af IT projekter, der virkelig sætter et aftryk på en virksomhed og potentielt en hel industri? Så leder Wrist Ship Supply efter dig!


Wrist Ship Supply er på en vækstrejse, og ønsker en agenda drevet af digitalisering og data. Vi leder derfor efter en IT Project manager, som vil gå forrest i digitaliseringsinitiativer og være med til at tage ejerskab over vores standarder for at ensarte projekter samt føre dem sikkert i havn.

Wrist Ship Supply’s digitaliserings-rejse

Er du også tiltrukket af den slags projekter, der virkelig sætter et aftryk på en virksomhed og potentielt en hel industri? Er du drevet af at tackle mange forskelligartede udfordringer, der kan opstå i både større og mindre digitaliseringsprojekter? Kunne du tænke dig at bidrage til at flytte en traditionel virksomhed sikkert ind i fremtiden? Så er det helt sikker dig vi leder efter.

Potentiale til digital transformation af en industri

Wrist Ship Supply er den største globale spiller på det maritime marked, med en unik position og mulighed for, at være spydspids i den digitalisering der nu også vinder indpas i denne branche.

Vi ønsker at afspejle vores førerposition også gennem udvikling af nye digitale løsninger, hvorfor vi har brug for en projektleder, som kan sørge for en sikker eksekvering af de projekter, som en digital agenda medfører.

Vi tilbyder:

 • En position i en nyoprettet projektlederafdeling i Group IT, hvor du vil få stor indflydelse på hvordan vi bedst styrer og standardiserer vores projekter
 • Mulighed for at gøre en direkte forskel for kollegaer og markedet
 • Konkrete projekter med digitale produkter, som allerede har bevist sin værd i markedet, men som skal tage næste skridt på modenhedsstigen

Opgaverne:

 • Ledelse og koordinering af teknisk leverance af projekter hele vejen fra idéfasen frem til overlevering hos drift
 • Koordinering og opbygning af projekthåndbog, der skal sikre ensartet projektledelse på tværs af Group IT (i samarbejde med dine projektleder-kollegaer)
 • Konkret projektstyring af både mindre projekter, men også store strategiske projekter som fx vores Gateway projekt, der revolutionerer den måde hvorpå vi som virksomhed kommunikerer med kunderne ombord på skibene (se evt https://gateway.garrets.com/ for mere info)
 • Tæt samarbejde med alle dele af et distribueret software leverance team
 • Sikre god kommunikation med stakeholders fra alle niveauer af organisationen. Fra både den dybe tekniske ekspert, til kokken ombord på skibet samt over virksomhedens topledelse

Nødvendige kompetencer:

 • Erfaring med IT projektledelse af større digitaliseringsinitiativer
 • Erfaring med ledelse af software udvikling, samt tilstrækkelig tekniks forståelse til at kunne lede og guide tekniske eksperter
 • Øje for detaljen, samt ønsket om at sparre med- og lære fra kollegaer.
 • En rolig personlighed, der kan stå fast selv når det blæser allermest omkring dig
 • Evnen til at være selvkørende og samtidigt have fornemmelse for hvilke tidspunkter det er smartest at søge input fra kollegaer eller andre eksperter
 • Gode kommunikative evner – også på Engelsk i skrift og tale

Ansøg:
Hvis du er interesseret, så gå til SB recruiting og send din ansøgning. Her kan du også finde en kontaktperson, såfremt du har spørgsmål til stillingen. 

Besøg wrist.com eller vores LinkedIn profile for mere information om os.


About Wrist 

Wrist is the world’s leading ship and offshore supplier of marine provisions and stores with a market share of approximately 12%.

With the launch of the digital marketplace, Source2Sea, Wrist is leading the digital transformation of the marine supply industry. All year round, we offer 24/7 global online sourcing and logistics, providing data transparency, automation, and convenience to our customers.

We continuously work on reducing our climate impact while at the same time proactively addressing our customers’ growing demand and need for responsible solutions and services.

From more than 30 locations worldwide, in all major shipping locations, 1,800 Wrist employees take pride in making it easy for our customers to order and receive marine supplies and services.