You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Group Financial Controller

Job at Wrist

Group Financial Controller

Wrist Ship Supply søger en kvalitetsbevidst Group Financial Controller til udvikling og vedligehold af konsolideringsprocesser, finansiel rapportering samt analyse og controlling.


Med reference til vores Group Finance Director, bliver du en del af et stærkt team, hvis hovedopgave er ansvaret for konsolideringsprocessen i Wrist-koncernen. Domicil for stillingen er koncernens hovedkontor i Nørresundby.

Dine nøgleopgaver bliver at udvikle og vedligeholde Wrist’s konsolideringssystem (SAP BPC), transfer pricing dokumentation, koncernens finansielle rapportering, analyser og controlling af datterselskaber. Du får en bred international kontaktflade og en vigtig rolle i at synliggøre de finansielle nøgletal.

Dine kvalifikationer

  • Som person er du analytisk, kvalitetsbevist og har en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen
  • Du er resultatorienteret og agerer proaktivt på de problemstillinger, du møder
  • Du trives med mange bolde i luften og mister ikke overblikket over deadlines
  • Du arbejder selvstændigt med dine ansvarsområder, men formår samtidig at indgå som en del af en større enhed
  • Du har en videregående uddannelse som HD-R eller Cand.Merc.Aud. suppleret med 3-5 års praktisk erfaring fra en koncernøkonomifunktion eller fra revisionsbranchen.
  • Du har erfaring i udarbejdelse af regnskaber, konsolidering, budgetprocesser samt skat
  • Du har et indgående kendskab til regnskabsregler (Årsregnskabsloven og/eller IFRS) og evner at formidle reglerne til andre
  • Praktisk erfaring med ERP- og konsolideringssystemer vægtes højt
  • Du behersker naturligt engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder

Du tilbydes et fagligt og personligt udfordrende job i en global vækstvirksomhed, hvor du er tæt på de økonomiansvarlige i hele koncernen. Som Financial Controller får du mulighed for at sætte dit professionelle aftryk på rapporteringsprocesserne og udviklingen af funktionsområdet. Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Tiltrædelse snarest muligt.

Søg jobbet

Mærk din ansøgning “Financial Controller/Wrist” og søg jobbet på job@wrist.com. Du er velkommen til at kontakte Group Finance Director Jonas Sand Pedersen på 9931 8579 eller 2916 6396, hvis du har spørgsmål til jobbet. Ansøgningsfrist er 17. december 2018.

Besøg wrist.com for yderligere information.