You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Group Credit Manager - Nørresundby, DK

Job at Wrist

Group Credit Manager - Nørresundby, DK

Wrist Ship Supply søger en forretningsorienteret og analytisk Group Credit Manager til international kreditstyring.


Med reference til Group Finance Director bliver du ansvarlig for kreditstyringen i Wrist koncernen. Dit primære fokus vil være kreditvurdering og overvågning af nuværende og potentielle kunder, samt at optimere boniteten i koncernens tilgodehavender. Domicil for stillingen er koncernens hovedkontor i Nørresundby.

Din nøgleopgave

Bliver at vedligeholde og opdatere Wrist’s kreditpolitikker og procedurer globalt, herunder udarbejde kreditindstillinger og foretage kreditovervågning. Du får en bred international kontaktflade og en vigtig rolle i at fremlægge kreditindstillinger og analyser for direktion, den regionale ledelse samt Branch Managers.

En stor del af de daglige nøgleopgaver vil være at sikre kreditvurderinger og opfølgning på kunder, tæt dialog med datterselskaber samt kunde- og sektor analyser. Du får mulighed for at komme tæt på beslutningstagerne i en spændende global virksomhed og får stor indflydelse på et selvstædigt ansvarsområde.

Dine kvalifikationer

Som person er du forretningsorienteret og analytisk. Du evner at drive flere opgaver ad gangen og motiveres af at skabe resultater. Du er god til at formidle et bredt samarbejde ved bl.a. at sikre ejerskab fra alle interessenter globalt, kommunikere effektivt ligesom du formår at skabe resultater via indirekte ledelse.

Du har erfaring med at analysere virksomheder og forstår endvidere at optimere forretningsprocesser i komplekse organisationer, og du trives i en hverdag med mangeartede opgaver og bred kontaktflade. Vi forestiller os, at du i dag sidder i tilsvarende stilling i en treasury afdeling eller som finansiel controller, alternativt i erhvervsafdelingen i et pengeinstitut. Der påregnes 10-20 rejsedage i jobbet, og du behersker naturligt engelsk i skrift og tale.

Du har uddannelsesmæssigt en økonomisk eller finansiel baggrund og minimum fem års erfaring indenfor ovennævnte discipliner.

Vi tilbyder

Et fagligt og personligt udfordrende job i en global vækstvirksomhed, hvor du er tæt på koncernens ledelse. Som Group Credit Manager får du mulighed for at sætte dit professionelle aftryk på kreditstyringen og udviklingen af funktionsområdet. Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Søg jobbet

Mærk din ansøgning “Group Credit Manager” og søg jobbet på job@wrist.com inden d. 31. januar 2019. Du er velkommen til at kontakte Jonas Sand Pedersen på 2916 6396, hvis du har spørgsmål til jobbet.