You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Dygtig allround bogholder til økonomifunktion i international koncern - DK

Job at Wrist

Dygtig allround bogholder til økonomifunktion i international koncern - DK

Wrist Ship Supply A/S i Nørresundby søger en dygtig bogholder


Vi mangler en dygtig bogholder til at hjælpe os videre med vores succes. Du vil referere til vor CFO for region Europa og får et selvstændigt ansvar for en del af vore bogholderiopgaver. Du bidrager med din ekspertise og effektivitet til, at vi fortsat leverer høj kvalitet i vore opgaver til aftalte deadlines. Du bliver en del af et team med kompetente og engagerede kolleger der dagligt har styr på bogholderiet/økonomistyringen i vore 9 operationelle enheder.

Primære arbejdsopgaver

Opgaverne vil være meget alsidige, hvoraf de vigtigste vil være:

  • Bogføring af ind- og udbetalinger
  • Fakturering
  • Opfølgning af udeståender
  • Bogføring af rejseafregninger
  • Ansvarlig for vor kassefunktion
  • Herudover vil du aktivt skulle deltage i vor proces omkring månedsafslutning, herunder afstemninger

Selvstændig og kvalitetsbevidst økonomiprofil 

Din faglige baggrund og erfaring forventer vi matcher med en god solid erfaring fra et bogholderi-/økonomiafdeling, gerne fra en international virksomhed. Erfaring med Axapta 2012 er en stor fordel, men ikke et krav. Samtidig forventer vi at du kan din debet/kredit og har erfaring i udarbejdelse af forskellige regnskabsmæssige opgaver. Endelig skal du kunne begå dig på engelsk.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret med god kvalitet i udførelsen af opgaver samt overholde aftalte deadlines. Udover bogholderiopgaver, er det vigtigt du også trives med kontakten og samarbejdet med dine kolleger.

Vi tilbyder

Et fagligt og personligt udfordrende job i en vækstorienteret, global virksomhed, hvor du bliver en del af et professionelt team, som hjælper hinanden til fælles succes. Vi tilbyder gode personaleforhold i form af god pensionsordning, sundhedssikring, kantine, motionsrum samt en velfungerende personaleforening, hvor du kan deltage i forskellige sociale arrangementer.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV til job@wrist.com hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Bogholder/Wrist”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vor CFO for region Europa Jesper Glinvad på 9931 8539 eller 2429 0004.

Vi glæder os til at høre fra dig.