You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Credit and Collection Manager - Nørresundby

Job at Wrist

Credit and Collection Manager - Nørresundby

Wrist Ship Supply søger en Credit & Collection Manager til international kreditstyring og inddrivelse.


Med reference til Group Finance Director bliver du ansvarlig for global kreditstyring og inddrivelse af fordringer i Wrist koncernen. Ansvarsområdet er opdelt i to primære områder, dels kreditvurdering af nuværende og potentielle kunder og dels overvågning af udeståender og koordinering af virksomhedens indsats ved komplekse inddrivelses-opgaver.

Domicil for stillingen er koncernens hovedkontor i Nørresundby.

Din nøgleopgave bliver at vedligeholde og opdatere Wrist’s kreditpolitikker og procedurer globalt, herunder udarbejde kreditindstillinger og foretage kreditovervågning. Du får en bred international kontaktflade og en vigtig rolle i at fremlægge kreditindstillinger og analyser for direktionen. Ligeledes varetager du overvågning af udeståender hos kunder samt sikrer en effektiv proces i datterselskaberne for inddrivelse af fordringer, og leder komplekse inddrivelser som f.eks. ved arrest af skibe.

Hovedvægten i jobbet vil være at sikre kreditvurderinger og opfølgning på kunder, tæt dialog med datterselskaber, regionale økonomifunktioner og advokater, samt dialog med større kunder. Du får ledelsesmæssigt ansvar for én funktionsmedarbejder i USA, samt mulighed for at komme tæt på beslutningstagerne i en spændende global virksomhed. Generelt vil du få stor indflydelse på et selvstændigt ansvarsområde.

Som person har du en god forretningsmæssig forståelse, og din tilgang er operativ såvel som analytisk. Du evner at drive flere opgaver ad gangen og motiveres af at skabe resultater. Du er god til at formidle et bredt samarbejde ved bl.a. at sikre ejerskab fra alle interessenter globalt, kommunikere effektivt ligesom du formår at skabe resultater via indirekte ledelse.

Du har erfaring med at analysere virksomheder og inddrivelse af fordringer, forstår at optimere forretningsprocesser i komplekse organisationer, og du trives i en hverdag med mangeartede opgaver og bred kontaktflade. Vi forestiller os, at du i dag sidder i tilsvarende stilling eller arbejder som finansiel controller – gerne med maritime branche kendskab. Der påregnes 15-20 rejsedage om året, og du behersker engelsk i skrift og tale.

Du har uddannelsesmæssigt en økonomisk eller finansiel baggrund og minimum fem års erfaring indenfor ovennævnte discipliner.

Du tilbydes et fagligt og personligt udfordrende job i en global vækstvirksomhed, hvor du er tæt på koncernens ledelse. Som Credit and Collection Manager får du mulighed for at sætte dit professionelle aftryk på kreditstyringen og udviklingen af funktionsområdet.

Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Ansøg: Mærk din ansøgning “Credit and Collection Manager” og søg jobbet på job@wrist.com inden 25. september 2019.
Du er velkommen til at kontakte Jonas Sand Pedersen på 2916 6396, hvis du har spørgsmål til jobbet.