Você está aqui Home / Junta-se a nós / Trabalhe conosco / Transport Coordinator - Hvidovre, DK

Job at Wrist

Transport Coordinator - Hvidovre, DK

Wrist Marine Logistics søger en motiveret Transport Co-ordinator til vores kontor i Hvidovre.


Wrist Marine Logistics er en del af Wrist Ship Supply.

Wrist Marine Logistics har specialiseret sig i logistik og transport af reservedele til den maritime verden. I stillingen som Transport Coordinator har du mulighed for at blive det uundværlige bindeled mellem leverandør og skib.

Stillingen indgår som en væsentlig del af et dedikeret team, hvor opgaverne er alsidige og ansvarsområdet er stort, hvilket giver gode muligheder for personlig udvikling. Du får mulighed for at præge din hverdag og får direkte indflydelse på afdelingens præstationer.

Som en del af teamet vil du dagligt være i kontakt med kunder, agenter og leverandører, globalt som lokalt. Dine arbejdsopgaver vil berøre hele processen fra planlægning, prissætning, udarbejdelse af tilbudsmateriale, operationelle opgaver over til afregning, fakturagodkendelse og andre specifikke opgaver.

Vi forventer, at du har evnen til at finde de unikke løsninger, der hjælper kunden med at få den bedste transportløsning. Vores evne til at forblive stærke i vores marked, er netop evnen til at gøre det umulige muligt.

Kvalifikationer:

Vi søger en motiveret speditør med 2-3 års solid praktisk erfaring til vores kontor i Hvidovre.

  • Du er udlært luftfragtspeditør, og er udstyret med et godt købmandsgen.
  • Du har en positiv tilgang til service, og du er god til at lytte til kundens krav.
  • Du kan arbejde selvstændigt og forblive effektiv, selvom hverdagen er travl.
  • Du er grundig og sætter en ære i at finde løsninger gennem dit solide kendskab til branchen og til markedet.

Ansøg:

Mærk ansøgningen ”Transport Coordinator” og send den sammen med alle relevante papirer til job@wrist.com. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Hartvig Hansen på e-mail chha@wrist.dk.

Se også www.wrist.com for yderligere information.