You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Finance Graduate

Job at Wrist

Finance Graduate

Vi søger netop nu den helt rette kandidat til vores kontor i Aalborg, der er klar på et 2-årigt udfordrende finance graduate program.


Wrist Ship Supply er verdens største leverandør til skibe og off-shore sektoren. Vi søger netop nu den helt rette kandidat til vores kontor i Aalborg, der er klar på et 2-årigt udfordrende finance graduate program. Graduate programmet i Wrist er skræddersyet til dig, der ønsker et job, hvor du kan arbejde med financial controlling og business i en global markedsledende virksomhed, der har fokus på at øge stordriftsfordelene og kundeværdien på tværs af Europa, Asien, Mellemøsten og Nordamerika.

Hvem er vi?
Wrist Ship Supply er leverandør til skibe i hele verden og verdens førende virksomhed på dét område. Vi er mere end 1.300 medarbejdere på globalt plan, og vores mission er at gøre hverdagen lettere for skibe, der enten er på vandet eller i havnen. Det gør vi ved at kunne levere alle nødvendige forsyninger, fx varer til motorrummet, kahytten, dækket og køleskabet, hvilket kræver et velsmurt logistisk system med lokale varehuse, lokale leverandører og lokale strategier. Desuden leverer vi også til off-shore sektoren, fortrinsvis i Nordsøen.

Hvem er du?
Som Finance Graduate forventer vi, at du er flydende på engelsk og enten har en bachelor- eller kandidatgrad med fokus på finansiering og kommercielle aktiviteter. Det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring, men det er ikke krav.

I Wrist Ship Supply har vi brug for dygtige unge talenter, der er analytiske, resultatorienterede, kvalitetsbevidste og i besiddelse af et vinderinstinkt. Du skal brænde for at lære nye ting og være klar på at tackle krævende opgaver med godt humør. Det er vigtigt, at du har et globalt mindset. Du skal derfor se det som et plus at være et sted, hvor kunderne, opgaverne og kollegaerne er internationale.

Din hverdag som graduate
Som en del af vores graduate program vil du have base på vores hovedkontor i Nørresundby, hvor du vil gennemføre en praktisk uddannelse i hovedorganisationen. Du får som graduate tildelt din egen professionelle mentor, der vil følge dig og guide dig undervejs. Det kan eksempelvis være hjælp og støtte i forhold til at opbygge et professionelt netværk samt at træffe de mest rigtige og effektive beslutninger i hverdagen. For at få en mere komplet forståelse for virksomheden, vil du også have løbende kontakt med andre afdelinger i organisationen, fx salg, procurement, logistik og lageroperationer.

En virkelighedsnær klasseundervisning
I løbet af det 2-årige graduate program vil du gennemføre 4 x 1 uges klasseundervisning, hvor du sammen med andre graduates – danske såvel som internationale – vil blive undervist i relevante temaer, fx forretningsforståelse, digitalisering, ledelse og finans.

Undervisningen er sat i verden for at styrke dine personlige og professionelle kompetencer. Du vil derfor blive bedre til at tænke kulturelt og kundeorienteret i en global kontekst og du vil blive bedre til at reflektere over din egen ledelsesstil. I undervisningen vil du løbende skulle løse virkelighedsnære og komplekse dilemmaer sammen med de andre graduates, og herefter være klar til at præsentere de rette anbefalinger til den øverste ledelse i Wrist.

Der er kun én plads på dette graduate-track i Aalborg, så send din ansøgning til os hurtigst muligt. Vi afholder samtale løbende indtil vi finder den rette kandidat.

Du kan læse mere om vores Wrist Acceleration Program her

Klik her for at ansøge