You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Dygtig allround bogholder til økonomifunktion i international koncern

Job at Wrist

Dygtig allround bogholder til økonomifunktion i international koncern

Wrist Ship Supply i Nørresundby søger en alsidig bogholder


Vi mangler en dygtig bogholder til at hjælpe os videre med vores succes. Du vil referere til vor CFO for region Europa og får et selvstændigt ansvar for dele af vores bogholderiopgaver. Du bidrager med din ekspertise og effektivitet til, at vi fortsat leverer høj kvalitet i vores rapporteringer til de aftalte deadlines. Du bliver en del af et team, der dagligt har styr på bogholderiet/økonomistyringen i vores 9 operationelle enheder.

Kvalifikationer
I vores afdeling klarer vi alt fra finansbogføring, scanning samt bogføring af indkøbsfakturaer, opfølgning på indkøbsordrer, betalinger, rykning af udeståender, afstemning af interne mellemværender, kassefunktion, rejseafregninger, momsopgørelser m.v. Herudover vil du skulle deltage aktivt i vores proces omkring månedsafslutning, herunder afstemninger m.v.

Vi forventer, du har en god solid erfaring fra en bogholderi-/økonomiafdeling - gerne fra en international virksomhed. Du har erfaring med Axapta og corporate netbank løsninger. Du kan din debet/kredit og har erfaring i udarbejdelse af forskellige regnskabsmæssige opgaver, analyser, afstemninger m.v. Endelig skal du kunne begå dig på engelsk.

Selvstændig og kvalitetsbevidst økonomiprofil
Det er vigtigt, at du selvstændigt kan gå i gang med opgaverne, kan arbejde struktureret med en god kvalitet i udførelsen samt overholde deadlines. Du elsker at sidde og nørde med bogholderiopgaver, men du trives også med kontakten og samarbejdet med dine kolleger.

Vi tilbyder
Et fagligt og personligt udfordrende job i en vækstorienteret, global virksomhed, hvor du bliver en del af et professionelt team, som hjælper hinanden til fælles succes. Vi tilbyder gode personaleforhold i form af en kantine, motionsrum samt en velfungerende personaleforening, hvor du kan deltage i forskellige sociale arrangementer og udflugter.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning og dit CV til job@wrist.com hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Bogholder/Wrist”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores CFO for region Europa, Jesper Glinvad på tlf. 9931 8539 eller mobil 2429 0004.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se også wrist.com for yderligere information om virksomheden.