You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Commercial Graduate

Job at Wrist

Commercial Graduate

Vi søger netop nu de helt rette talenter til vores kontor i Aalborg, der er klar på et 2-årigt udfordrende graduate program i kommerciel forretningsudvikling.


Wrist Ship Supply er verdens største leverandør til skibe og off-shore sektoren. Vi søger netop nu de helt rette talenter til vores kontor i Aalborg, der er klar på et 2-årigt udfordrende graduate program i kommerciel forretningsudvikling. Graduate programmet er skræddersyet til dig, der ønsker et job, hvor du kan arbejde med business management, logistik, operation salg & marketing og andre kommercielle aktiviteter i en global markedsledende virksomhed.

Hvem er vi?
Wrist Ship Supply er leverandør til skibe i hele verden og verdens førende virksomhed på dét område.  Vi er mere end 1.300 medarbejdere på globalt plan, og vores mission er at gøre hverdagen lettere for skibe, der enten er på vandet eller i havnen. Det gør vi ved at kunne levere alle nødvendige forsyninger, fx varer til motorrummet, kahytten, dækket og køleskabet, hvilket kræver et velsmurt logistisk system med lokale varehuse, lokale leverandører og lokale strategier. Desuden leverer vi også til off-shore sektoren, fortrinsvis i Nordsøen.

Hvem er du?
Du er i gang med, eller har netop færdiggjort, en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse indenfor Salg & Marketing, Logistik, Supply Chain Management, Operations, Maritime eller International Business. Som Commercial Graduate forventer vi, at du er flydende på engelsk. Det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring, men det er ikke et krav.

I Wrist Ship Supply har vi brug for dygtige unge talenter, der er analytiske, resultatorienterede, kvalitetsbevidste og i besiddelse af et vinderinstinkt. Du skal brænde for at lære nye ting og være klar på at tackle krævende opgaver med godt humør. Det er vigtigt, at du har et globalt mindset. Du skal derfor se det som et plus at være et sted, hvor kunderne, opgaverne og kollegaerne er internationale.

Din hverdag som graduate
Som en del af vores graduate program vil du have base på vores hovedkontor i Nørresundby, hvor du vil gennemføre en praktisk uddannelse i hovedorganisationen. Du får som graduate tildelt din egen professionelle mentor, der vil følge dig og guide dig undervejs. Det kan eksempelvis være hjælp og støtte i forhold til at opbygge et professionelt netværk samt at træffe de mest rigtige og effektive beslutninger i hverdagen. For at få en mere komplet forståelse for virksomheden, vil du, overover egen afdeling, også have løbende kontakt med andre afdelinger i organisationen inden for fx salg, procurement, finans, logistik og lageroperationer.

En virkelighedsnær klasseundervisning
I løbet af det 2-årige graduate program vil du gennemføre 4 x 1 uges klasseundervisning, hvor du sammen med andre graduates – danske såvel som internationale – vil blive undervist i relevante temaer, fx forretningsforståelse, digitalisering, ledelse og finans.

Undervisningen er sat i verden for at styrke dine personlige og professionelle kompetencer. Du vil derfor blive bedre til at tænke kulturelt og kundeorienteret i en global kontekst og du vil blive bedre til at reflektere over din egen ledelsesstil. I undervisningen vil du løbende skulle løse virkelighedsnære og komplekse dilemmaer sammen med de andre graduates, og herefter være klar til at præsentere de rette anbefalinger til den øverste ledelse i Wrist.

Der er kun to pladser på dette graduate-track i Aalborg, så send din ansøgning til os hurtigst muligt. Vi afholder samtale løbende indtil vi finder den rette kandidat.

Du kan læse mere om vores Wrist Acceleration Program her

Klik her for at ansøge