You are here: Home / Join us / Job at Wrist / Business Intelligence Specialist hos Wrist

Job at Wrist

Business Intelligence Specialist hos Wrist

Wrist Ship Supply, med hovedkontor i Aalborg, søger nu en Business Intelligence Specialist til at styrke vores globale BI-afdeling. Du vil indgå i et nyt BI & Analytics-team, som er ansvarlig for opbygningen og brugen af ​​virksomhedens analyse og rapporteringssystemer.


Arbejdsområder

Som Business Intelligence Specialist hos Wrist vil du være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde analyser og BI rapporter samt medvirke til at videreudvikle ​​vores Business Intelligence-system. Fra kontoret i Aalborg kommer du til at arbejde tæt sammen med salgs- og indkøbsfunktioner i hele verden og med de centrale supportfunktioner, specialister og ikke mindst finansafdelingen i Aalborg. 

Det vigtigste er, at du brænder for at arbejde med data og kan se, hvordan viden fra og intelligent brug af data kan hjælpe dine kollegaer – og ikke mindst hvordan det kan udføres i praksis. Derfor er det vigtigt, at du både har lyst til at deltage i det analytiske arbejde i samarbejde med forretningen, ligesom du skal deltage i selve udviklingsprocessen omkring BI-rapporteringsløsninger.

Vi bruger pt. Targit som vores front-end og bygger ny back-end platform baseret på SQL Server, SSAS og C# -baseret ETL, så det er en klar fordel, hvis du kender til Targit eller nogle af de mere specialiserede back-end-værktøjer.

Baggrund/faglige kvalifikationer:

Vi tror på, at du vil lykkes i denne position, hvis du:

 • Har en passion for at arbejde med data og har erfaring med front-end udvikling og visualiseringer
 • Kan genkende mønstre og løsninger i komplekse datasæt, har lyst til at forstå forretningsproblemerne fra forskellige dele af virksomheden og oversætte det til analysebehov og BI-værktøjer
 • Har grundlæggende kendskab til Business Intelligence-systemer; både back-end og front-end.
 • Har en Master i Business Intelligence, økonomi, informationsadministration, computervidenskab, statistik eller lignende
 • Du har gode dansk og engelsk kundskaber, både mundtligt og skriftligt.

 Vi tilbyder:

 • En spændende stilling med mulighed for at arbejde globalt
 • Mulighed for at være en del af et nyt team
 • Et job med både personlige og faglige udfordringer
 • Mulighed for båder personlig og faglig udvikling
 • Et fleksibelt, uformelt arbejdsmiljø med attraktive kontorfaciliteter. 

Start dato:

 1. juli 2018 eller så hurtigt som muligt.

 Ansøg om jobbet:

Mærk din ansøgning 'Business Intelligence Specialist' og send den til job@wrist.com senest 1. juni 2018.

Hvis du har spørgsmål så er du velkommen til at kontakte Henrik Hansen på tlf.: +45 99 31 96 31 eller heha@wrist.com for flere detaljer.